Ejvor.se

0:-

Kalas i bokskogen!

En utomhusfika är inte bara roligt för små kalasgäster utan också varje kalasfixares bästa vän! Lite fixigare innan, men när saften börjar spillas är det all möda värt. På något sätt blir ju också allt som påminner om en picknick lite festligare! 
Så, om inte vädret är alltför bråkigt, bär ut bordet till närmsta trädgård, bokskog eller innergård. Häng upp ett flaggspel och gör några pompoms! Och tänk på att en glad amatör-clown som misslyckas med sina trolleritrix gör barnen preis lika glada som en slipad trollkarl...


Tips att ta med ut i det gröna:

Ta med inomhuskänsla ut, t ex genom att lägga ut en matta eller hänga upp vimplar och girlanger. Duka upp kalasfikat på bord man kan sitta runt, med udda koppar och fat, eller varför inte som en liten buffé på låga bänkar där barnen kan förse sig. Eller förbered en liten "take-away-låda" med fika till varje barn, som de kan sätta sig på en filt och knapra på.
   Gör som Pippi och häng drickaflaskorna i trädet och låt barnen plocka. Eller överraska med ett träd pyntat med Ejvors fina mönsterväskor, fyllda med kalasgodis eller en gåva till varje liten gäst att ta med hem när kalaset är slut. 
   Ta med något lite oväntat ut! Barn vet väl hur kalas brukar vara och att överraska med något lite knasigt kan bli en lyckad snackis. 

 

EJVORPRODUKTER:

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.