Ejvor.se

0:-

Ha roligt med djurmasker!

En djurmask från Ejvor tillsammans med en enkel ansiktsmålning är ibland det enda som behövs för ett lyckat kalas! Lägg en mask vid varje plats när kalasbordet dukas. Eller varför inte skicka den tillsammans med inbjudan och ge kalasgästerna en chans att ”klädmatcha” sitt djur. Möjligheterna är många och det är lite av finessen!

 

TIPS PÅ HUR DU KAN ANVÄNDA MASKERNA:

Varje påse är laddad med fyra djur och en hel massa personlighet! Vad sägs om en gullig ekorre, en skojig katt, en charmig räv och sist men inte minst en tuff liten tiger! På något märkligt sätt brukar maskerna alltid hitta sin rätta ägare. Klär man ut sig och får möjlighet att låtsas vara någon annan för en stund kan fantasin flöda fritt! Då är det mesta tillåtet, inom ramen för kalasfixarens gränser...
   Låt maskerna fixa lag­indel­ninen när det är dags för tävlingar och lekar. Vem vill inte vara med i den listiga Rävens lag? Och alla vill väl tillhöra det oslagbara team Tiger!
   Har du lust att gå ”all in” kan du erbjuda kläder och rekvisita som barnen själva kan fylla på med för att maxa sina masker under kalaset. Spännande stilkrockar utlovas!
   Djurmaskernas storlek är först och främst anpassade till barn men funkar lika fint att preppa personalfesten med. Varför inte ge den väna kollegan en helt ny roll bakom tigermasken!

 

EJVORPRODUKTER:

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.