Ejvor.se

0:-

Leveransvillkor

För beställningar över 300 kronor gäller fri frakt (inom Sverige).

 Din orderbekräftelse
När du har godkänt din beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post och sedan ytterligare en bekräftelse när vi har skickat iväg din order. 

Fraktkostnader
Sverige: 29 kr
Norge: 39 kr
EU: 99 kr
Övriga världen: 149 kr

 Beräknad leveranstid
1-3 arbetsdagar inom Norden.

 Posten levererar ditt paket
Vi anlitar Posten Norden för att leverera din order. Postens spridda utlämningsställen, deras snabba och trygga leveranser samt smidiga leveranser rakt ned i brevlådan (för de mindre varorna) gör dom oslagbara tycker vi.

 Försenade paket
Vid försening har du rätt att häva köpet om du inte godkänner en ny leveranstid. Vi betalar tillbaka dina pengar till ditt konto inom ett par dagar. Har du valt att betala med faktura så makulerar vi den.

 Öppet köp
Hos Ejvor har du 30 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag du mottagit varan/varorna. Produkterna skall returneras oanvända, i oskadat skick. Du står själv för portot till oss och vi står för portot tillbaka till dig om du vill byta varan. Återbetalning av returnerat paket sker inom 14 dagar.

Retunera varan med kontaktuppgifter/ditt ordernummer
Posta returen som brev. Vid större varor sänder du varan som paket. Om varan/varorna inte skickas på detta sätt kommer det inte att komma fram till oss.

Returadress:
Lind och Engelin
Lunnekullen 1
56691 Habo

mailadress: info@ejvor.se
Telefonnr: 0733232365

 
Är du under 18 år?

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa hos oss!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.